• 1 Bedrijfsgegevens
  • 2 Bedrijfsactiviteiten
  • 3 Contactinformatie
  • 4 Legal & Algemene voorwaarden

Language selector

Reseller worden - Ingram Micro BeLux

Over Ingram Micro

Ingram Micro is een distributeur van IT gerelateerde producten. Vanwege diverse verplichtingen die wij aangegaan zijn met onze huidige klanten en leveranciers kunt u zich alleen bij ons inschrijven als u wederverkoper/reseller bent van de producten uit onze catalogus.

Statutaire bedrijfsgegevens

Factuuradres


Afleveradres


Algemene informatie


Bedrijfsactiviteiten
Contactinformatie

Aanvrager

Inloggegevens

Wanneer u een emailadres verstrekt waarin voor het @-teken (een deel van) de naam van de opgegeven persoon herkenbaar terugkomt kunnen wij het inlogaccount uitbreiden met beheerdersrechten. Hiermee kan de gebruiker additionele inlogaccounts aanmaken en beheren.

Legal & Algemene voorwaarden

Legal info
Algemene voorwaarden

Ik heb de bevoegdheid om de in te schrijven entiteit te vertegenwoordigen tijdens de inschrijving bij Ingram Micro B.V.

Ik bevestig dat ik en de in te schrijven entiteit op de hoogte zijn van de wetgeving betreffende goederen voor tweeërlei gebruik dual-use.

Ik bevestig dat ik en de in te schrijven entiteit akkoord gaan met de Export Statement dat is opgesteld door het Ingram Micro Trade Compliance team.

Ik bevestig dat ik en de in te schrijven entiteit akkoord gaan met de Ingram Micro Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Ingram Micro B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

AVG

De verzamelde gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag te verwerken. Als u ervoor kiest om ons persoonsgegevens te verstrekken, gaat u akkoord met deze gegevens over brengen en op te slaan op onze servers in de Verenigde Staten en andere faciliteiten van Ingram Micro wereldwijd. Lees meer over ons Ingram Micro Privacy Statement.